Καθαρισµός
Προσώπου

Δερματολογικός Καθαρισμός

στο Ιατρείο

1

Σύντομη Συνεδρία

2

Χωρίς Παρενέργειες

3

Ιατρικός Χώρος

4

Κόστος €60

Για ένα ασφαλές και άρτιο αποτέλεσμα στο πρόσωπο η λύση είναι μόνο ο ιατρικός καθαρισμός προσώπου από εξειδικευμένο δερματολόγο.

Καθαρισµός Προσώπου

Ο ιατρικός καθαρισμός προσώπου δεν είναι ο συνηθισμένος καθαρισμός με ατμό που γίνεται στα κέντρα αισθητικής. Για να είναι ασφαλής και αποτελεσματικός, ειδικά στα ευαίσθητα δέρματα ή δέρματα που αντιμετωπίζουν ακμή πρέπει να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρό ώστε να αποφεύγονται οι κίνδυνοι κηλίδων, τραυματισμών, μολύνσεων και υπερμελαγχρώσεων. 

Με τον βαθύ δερματολογικό καθαρισμό απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και εξασφαλίζεται η απόφραξη των πόρων του δέρματος. Σε συνδυασμό με τη μικροδερμοαπόξεση αντιμετωπίζει και βελτιώνει πολλά δερματολογικά προβλήματα όπως ακμή, ουλές, κηλίδες, θαμπό δέρμα, λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες.

Μπορεί να συνδυαστεί με Μεσοθεραπείες Προσώπου και Εγχύσεις Βοτουλινικής Τοξίνης για το πιο λαμπερό και άμεσο αποτέλεσμα!

Θεραπεία

Αφότου κλείσετε ραντεβού με την ιατρό, γίνεται δερματολογικός έλεγχος και συζήτηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατόπιν γίνεται λήψη ιατρικού ιστορικού και προχωράμε στην εφαρμογή.

Το πρώτο βήμα του ιατρικού καθαρισμού είναι η απολέπιση για την ανανέωση του δέρματος και έπειτα η διάνοιξη των φραγμένων πόρων. Ακολουθεί η βαθιά ενυδάτωση και αναπλήρωση της επιδερμίδας για προστασία & λάμψη.

Βήµατα

Απολέπιση

Λείανση & απομάκρυνση νεκρών κυττάρων

Διάνοιξη

Των φραγμένων πόρων, ανοικτών και κλειστών φαγεσώρων

Ενυδάτωση

Βαθιά ενυδατική θεραπεία για λάμψη, προστασία & ανανέωση.

Μετά τη θεραπεία

Πραγματοποιείται εντατική ενυδάτωση μέσω μάσκας ή ορού αναλόγως τις ανάγκες του δέρματος.

Μετά τον ιατρικό καθαρισμό προσώπου θα πρέπει να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 48 ώρες και φυσικά να χρησιμοποιείτε αντηλιακό και ενυδατική κρέμα.

Αποφύγετε το μακιγιάζ για τις επόμενες 24 ώρες. Σε περίπτωση ερυθήματος ή αίσθησης τραβήγματος μην ανησυχήσετε, θα υποχωρήσουν σε λίγες ώρες μετά τη θεραπεία.

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες της ιατρού και να μη διστάζετε ποτέ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας ή να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει.

Δείτε
ακόµη:

Συχνές Ερωτήσεις

Faq

Κάθε πότε πρέπει να κάνω καθαρισμό;

Η ενδεδειγμένη συχνότητα είναι ανά έξι μήνες, για κανονικό, ξηρό και μεικτό δέρμα δεν πρέπει να πραγματοποιούνται παραπάνω από δύο καθαρισμοί το χρόνο. Για όσους αντιμετωπίζουν έντονη σμηγματόρροια ή άλλα δερματικά προβλήματα θα πρέπει να γίνεται καθαρισμός προσώπου περισσότερες φορές, κατόπιν συνεννόησης με τον δερματολόγο σας.

Έχει κινδύνους ο καθαρισμός στο σπίτι;

Θα πρέπει να αποφεύγεται. Ο δερματολογικός καθαρισμός εάν δεν πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού, και η χρήση των χεριών για εξαγωγή οδηγεί σε παρενέργειες όπως δημιουργία σημαδιών και ουλών αλλά και επιδείνωση της ακμής και επαναμολύνσεις.