Laser
Αποτρίχωση

Με Deka MOTUS AX

Alexandrite Laser System

1

Ανώδυνα

2

Λίγες Συνεδρίες

3

Για κάθε Φωτότυπο

4

Χωρίς Δυσχρωμίες

Laser Αποτρίχωση για οριστική απαλλαγή από την περιττή τριχοφυΐα, ανώδυνα, με ασφάλεια & λιγότερες συνεδρίες.

Laser Αποτρίχωση

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε το Deka MOTUS AX Alexandrite Laser System με Τεχνολογία Moveo, τη ριζοσπαστική προσέγγιση που έλειπε από τον χώρο της λέιζερ αποτρίχωσης. Συνδυάζει τις κορυφαίες επιδόσεις του laser Αλεξανδρίτη 755nm, με την απόλυτη ασφάλεια και άνεση.

Αποτελεσματικό και ασφαλές σε όλους τους φωτότυπους, ακόμα και στους πιο σκούρους και στην ανοιxτόχρωμη τριχοφυΐα.

Το σύστημα ψύξης επαφής και τα διαδοχικά περάσματα με παλμούς χαμηλής ενέργειας, πετυχαίνουν σταδιακή θέρμανση αποφεύγοντας έτσι τον πόνο και τις παρενέργειες.

Η laser αποτρίχωση βασίζεται στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση, δηλαδή στην ειδική απορρόφηση φωτός ορισμένου μήκους κύματος από την τρίχα, ώστε να καταστραφεί χωρίς να επηρεαστεί το περιβάλλον δέρμα. Το φως απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, μετατρέπεται σε θερμότητα και αποσυντίθεται, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η επανεμφάνισή της.

Με αυτή τη μέθοδο αποτρίχωσης αφαιρούνται πολλές τρίχες ταυτόχρονα. Η χρήση της αδρανοποιεί τους τριχικούς θυλάκους όταν βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης. Γι’ αυτό και κρίνεται απαραίτητη η επανάληψη της διαδικασίας με μεσοδιάστημα 1-3 μηνών, ώστε να επιτευχθεί μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Η κεφαλή Moveo με άκρη από ζαφείρι, σχεδιασμένη από το R&D της DEKA, είναι η κίνηση “ματ” στην ιατρική laser αποτρίχωση. Είναι μια νέα ιδέα που βασίζεται σε 4 βασικές αρχές: αποδοτικότητα, ταχύτητα, ασφάλεια και απλότητα.

Η νέα τεχνολογία της χειρολαβής ενσωματώνει κεφαλή από ζαφείρι που έρχεται σε επαφή με το δέρμα και μειώνει τις απώλειες ενέργειας λόγω ανάκλασης. Αυτή η νέα μέθοδος συνίσταται στην επαναλαμβανόμενη σάρωση της περιοχής θεραπείας, διαδικασία που προκαλεί την σταδιακή θέρμανση των ζωτικών τμημάτων της τρίχας.

Μη Ανάκλαση = 100% Απορρόφηση της Ενέργειας. Η πλήρης επαφή της κεφαλής με την επιφάνεια θεραπείας εμποδίζει την διασπορά ενέργειας, πετυχαίνοντας έτσι την 100% απορρόφησή της, που σημαίνει ότι για τα ίδια αποτελέσματα χρειάζεται λιγότερη ισχύς, συγκριτικά με τα άλλα συστήματα της αγοράς.

Μέγιστη Αποτελεσματικότητα με Μικρότερη Ισχύ = Απόλυτη Ασφάλεια. Η αθροιστική εκπομπή της ενέργειας λέιζερ καθιστά δυνατή την παροχή της απαιτούμενης ποσότητας αυτής με παλμούς χαμηλότερης ισχύος, γεγονός που οδηγεί στην καταστροφή των θυλακίων με τρόπο απόλυτα ασφαλή και χωρίς παρενέργειες, όπως εγκαύματα ή αποχρωματισμούς ακόμα και στους σκούρους φωτότυπους.

Εφαρµογή

Αφότου κλείσετε ραντεβού με την ιατρό, γίνεται δερματολογικός έλεγχος και συζήτηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατόπιν προχωράμε στην εφαρμογή.

Τα κόστη ισχύουν για 1 συνεδρία και είναι ενδεικτικά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για εξατομικευμένα πακέτα.

Τιµοκατάλογος Αποτρίχωσης

Full Πόδια

Από €80

Full Μπικίνι

€40

Μασχάλες

€30

  • Άνω Χείλος & Πηγούνι €20
  • Πρόσωπο €30
  • Πλάτη & Ώμοι Από €80

Συχνές Ερωτήσεις

Faq

Τι πρέπει να αποφύγω πριν τη συνεδρία;

Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή οποιαδήποτε μέθοδο τεχνητού μαυρίσματος για 2-4 εβδομάδες πριν από τη συνεδρία για αποτρίχωση.
Πριν από το ραντεβού σας, να μην χρησιμοποιήσετε στην περιοχή προς αποτρίχωση οποιοδήποτε προϊόν που μπορεί να περιέχει χρώμα ή άρωμα.
Να μην έχετε αποτριχώσει την περιοχή με αποτριχωτικές κρέμες, κερί, κλωστή ή με οποιοδήποτε άλλο αποτριχωτικό προϊόν 2 εβδομάδες πριν.

Γιατί χρειάζονται παραπάνω από 1 συνεδρίες;

Ο κύκλος ζωής της τρίχας αποτελείται από 3 επαναλαμβανόμενες φάσεις, την φάση ανάπτυξης (αναγένεση), τη φάση ηρεμίας (καταγένεση) και την φάση απόπτωσης (τελογένεση). Την ημέρα της εφαρμογής μόνο οι τρίχες που βρίσκονται στη φάση ανάπτυξης θα εξαλειφθούν οριστικά καθώς τότε μόνο υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση μελανίνης στο τριχοθυλάκιο και άρα μεγαλύτερη απορρόφηση της ενέργειας του LASER. Οι υπόλοιπες θα ξαναβγούν μετά από καιρό, γι’ αυτό απαιτούνται επαναληπτικές συνεδρίες.