Μεσοθεραπεία
προσώπου

Ανάπλαση

& Ανανέωση

1

Έγκυρη Εξέταση

2

Εξατομίκευση

3

Σωστή Στόχευση

4

Πολυετής Εμπειρία

Ανανέωση και ανάπλαση του δέρματος σε πρόσωπο & σώμα, εύκολα, γρήγορα, με προσιτό κόστος, και το κυριότερο, με απόλυτη ασφάλεια!

Tι είναι η µεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία, επίσης γνωστή ως ενέσιμη θεραπεία με κοκτέιλ βιταμινών και ενεργών συστατικών, είναι μια απλή, γρήγορη διαδικασία, χωρίς αποθεραπεία, διάρκειας μόλις 20 λεπτών.

Είναι η ιδανική μη επεμβατική θεραπεία για την αντιμετώπιση ξηρού ή χαλαρού δέρματος, ρυτίδων, υπερμελάγχρωσης, ραγάδων ακόμη και κυτταρίτιδας.

Είτε ετερόλογη, δηλαδή με δραστικά συστατικά επιλεγμένα για στοχευμένη δράση, είτε αυτόλογη, δηλαδή με αυξητικούς παράγοντες από τον ίδιο τον ασθενή, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, άμεσα & χωρίς επιπλοκές.

Η μεσοθεραπεία προσφέρει άμεση τόνωση και λάμψη, είναι η πλέον κατάλληλη θεραπεία για μια γρήγορη ανανέωση και βαθιά ενυδάτωση.

Με την απευθείας έγχυση μικρών ποσοτήτων δραστικών συστατικών όπως βιταμίνες, ένζυμα, πεπτίδια, αυξητικούς παράγοντες, υαλουρονικό οξύ ή και βοτουλινική τοξίνη. Επιτυγχάνουμε έτσι στοχευμένη και άμεση επιθυμητή δράση, είτε στο δέρμα (κηλίδες, ρυτίδες, θαμπή όψη) είτε βαθύτερα (τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα).

Θεραπεία

Αφότου κλείσετε ραντεβού με την ιατρό, γίνεται δερματολογικός έλεγχος και συζήτηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατόπιν γίνεται λήψη ιατρικού ιστορικού και προχωράμε στην εφαρμογή.

Είδη Μεσοθεραπειών

Ετερόλογες

Οι θεραπείες με δραστικά συστατικά που επιλέγονται προσεκτικά ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε.

Αυτόλογη

Η πιο φυσική από τις μεσοθεραπείες καθώς χρησιμοποιεί συστατικά από το αίμα που λαμβάνεται από τον ασθενή. Προσφέρει βαθειά αντιγηραντική & αναπλαστική δράση.

Συνδυαστικές

Συνδυαστικές εφαρμογές με βοτουλινική τοξίνη, υαλουρονικό οξύ, νήματα.

Πριν + Μετά τη θεραπεία

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες της ιατρού και να μη διστάζετε ποτέ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας ή να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει.

Πριν

Δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία για τη θεραπεία.

Εφαρμογή

Εάν χρειαστεί πραγματοποιείται τοπική αναισθησία. Κατόπιν με πολύ λεπτές βελόνες, ή με χειροκίνητη συσκευή για το σώμα, εγχέονται οι δραστικές ουσίες στο δέρμα.

Συνιστάται συχνά μια σειρά θεραπειών για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αμέσως μετά τη θεραπεία, εάν εμφανιστούν ερεθισμοί θα υποχωρήσουν εντός 24 ωρών. Τις επόμενες μέρες θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας φαίνεται πιο λείο και πιο ενυδατωμένο.

Μετά

Τα αποτελέσματα της Μεσοθεραπείας είναι μακροπρόθεσμα, ωστόσο μπορεί να χρειαστείτε περαιτέρω συνεδρίες για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τις πρώτες ημέρες αποφύγετε χρήση skincare και να χρησιμοποιείτε αντηλιακό SPF30+.

Συχνές Ερωτήσεις

Faq

Κάθε πότε επαναλαμβάνεται η μεσοθεραπεία;

Συνήθως γίνονται 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1 μήνα μεταξύ τους όταν θέλουμε άμεσα δραστικό αποτέλεσμα. Μπορούν να γίνονται και συνεχείς ανά 3 μήνες για διαρκή ανανέωση και λάμψη.

Ποια είναι η διάρκεια του αποτελέσματος;

Το δέρμα μετά τη θεραπεία, απορροφά σταδιακά τα δραστικά συστατικά και αναζωογονείται. Κατά μέσο όρο, τα αποτελέσματα διαρκούν από 2 έως 4 μήνες στην ετερόλογη μεσοθεραπεία και 6 μήνες στην αυτόλογη.