fillers
προσώπου

Υαλουρονικού

Οξέος

1

Έγκυρη Εξέταση

2

Εξατομίκευση

3

Σωστή Στόχευση

4

Πολυετής Εμπειρία

Τα fillers υαλουρονικού οξέος είναι ένας άμεσος τρόπος για να εξαλειφθούν βαθιές ρυτίδες, να αποκατασταθεί ο χαμένος όγκος και να διορθωθούν τυχόν ατέλειες στο σχήμα του προσώπου (face sculpting).

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η διάρκεια τους μέχρι και 18 μήνες, αναλόγως το σημείο εφαρμογής και τη σύσταση του υλικού. Καθώς δεν απαιτεί αποθεραπεία, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες της αισθητικής ιατρικής.

Tι είναι τα fillers;

Τα ενέσιμα ενθέματα υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιούνται πολλά χρόνια για διάφορες χρήσεις και ενώ είναι απόλυτα ασφαλή, μεγάλη βαρύτητα πρέπει να δοθεί στον τρόπο εφαρμογής. Μόνο ένας πιστοποιημένος & εξειδικευμένος ιατρός μπορεί να εγγυηθεί ανώδυνη αλλά κυρίως ασφαλή εφαρμογή χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες.

Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται στην αισθητική ιατρική είναι παρασκευασμένη, μη ζωική, ουσία που μιμείται 100% το φυσικό υαλουρονικό οξύ που υπάρχει στο δέρμα.

Μόλις εγχυθεί, η πληρωτική ουσία παρέχει υποστήριξη και δομή στο δέρμα, δίνοντας μια σφριγηλή και νεανική εμφάνιση και παρέχει ασφαλή, μακροχρόνια και φυσικά αποτελέσματα. Διασπάται φυσικά και σταδιακά από τον οργανισμό.

Δεδομένου ότι τα πληρωτικά προσώπου εγχέονται στο δέρμα, το υαλουρονικό οξύ ενσωματώνεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, λειτουργώντας από μέσα για να προσελκύσει νερό και να αποκαταστήσει τον χαμένο όγκο στα σημεία που χρειάζεται και στην πραγματικότητα «γεμίζουν» γραμμές και ρυτίδες.

Η θεραπεία είναι μη επεμβατική, χωρίς χρόνο αποκατάστασης. Μπορείτε να συνεχίσετε τις κανονικές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.

Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και μπορεί να διορθωθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Δεν απαιτεί καμία δοκιμή πριν από τη θεραπεία, σε αντίθεση με τα ενέσιμα κολλαγόνου που απαιτούν τη διενέργεια δοκιμής δέρματος 28 ημέρες πριν από τη θεραπεία.

Τέλος, η θεραπεία μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας παρέχοντας μια φυσική εμφάνιση.

Θεραπεία

Αφότου κλείσετε ραντεβού με την ιατρό, γίνεται δερματολογικός έλεγχος και συζήτηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατόπιν γίνεται λήψη ιατρικού ιστορικού και προχωράμε στην εφαρμογή.

Σηµεία Εφαρµογής

Χείλη

Πλήρωση όγκου & διόρθωση σχήματος

Ρινοπαρειακές Ρυτίδες

Σβήσιμο των αυλάκων και νεανική όψη

Ζυγωματικά

Πλήρωση όγκου & ανόρθωση προσώπου

Ρυτίδες καπνιστού

Γέμισμα των κάθετων ρυτίδων γύρω από τα χείλη

Πηγούνι

Αποκατάσταση όγκου & βελτίωση περιγράμματος προσώπου

Ουλές

Γέμισμα & εξομάλυνση κενών

Πριν + Μετά τη θεραπεία

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες της ιατρού και να μη διστάζετε ποτέ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας ή να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει.

Πριν

Αποφύγετε τη χρήση ασπιρίνης και οποιουδήποτε άλλου μη στεροειδούς αντιφλεγμονώδους φαρμάκου (όπως Ibuprofen, Algofren, Algon) και υψηλές δόσεις βιταμίνης Ε για μια εβδομάδα πριν από το ραντεβού.

Εφαρμογή

Εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα στην περιοχή θεραπείας για την άνεσή σας. Μερικά από τα πληρωτικά σκευάσματα περιέχουν τοπικό αναισθητικό και δεν απαιτούν επιπλέον πριν από τη θεραπεία

Στη συνέχεια, τα fillers εγχέονται στο δέρμα με μια πολύ λεπτή βελόνα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

Μετά

Μετά τη θεραπεία μπορεί να υπάρχει κάποια ευαισθησία, ερυθρότητα και οίδημα στην περιοχή, αυτό είναι πολύ φυσιολογικό και θα υποχωρήσει σε λίγα 24ωρα. Δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως.

Αποφύγετε το makeup για 12 ώρες μετά την εφαρμογή και τις ακραίες θερμοκρασίες έως ότου υποχωρήσει η ερυθρότητα και το πρήξιμο – χωρίς σάουνες, ατμόλουτρα, ξαπλώστρες ή έκθεση στον ήλιο. Αποφύγετε την επίπονη άσκηση και το αλκοόλ για 24 ώρες μετά τη θεραπεία.

Συχνές Ερωτήσεις

Faq

Ποια είναι η διαφορά των fillers με τη βοτουλινική τοξίνη;

Υπάρχουν δύο δημοφιλείς αντιγηραντικές και αναζωογονητικές ενέσιμες θεραπείες, η μία είναι μυοχαλαρωτική και η άλλη είναι δερματικά πληρωτικά προσώπου. Και οι δύο είναι πολύ αποτελεσματικές και είναι εξαιρετικά δημοφιλείς ωστόσο λειτουργούν με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Οι ενέσεις που χαλαρώνουν τους μυς απελευθερώνουν ένταση από τον μυ κάτω από μια ρυτίδα, ενώ τα πληρωτικά προσώπου κυριολεκτικά «γεμίζουν» μια ρυτίδα.

Με τι άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με νήματα προσώπου επιτυγχάνοντας ένα άμεσο και μη επεμβατικό Face Lift. Με βοτουλινική τοξίνη για την αντιμετώπιση λεπτότερων γραμμών, αλλά και με μεσοθεραπεία προσώπου για ενισχυμένο αποτέλεσμα.