Υδρο
δερµοαπόξεση

Προηγμένος Καθαρισμός

στο Ιατρείο

1

Αναζωογόνηση

2

Άμεση Λάμψη

3

Ιατρικός Χώρος

4

Κόστος €40

Η πιο ευχάριστη & αγαπημένη θεραπεία προσώπου! Σύντομη, ανώδυνη και με άμεσα αποτελέσματα, η Υδροδερμοαπόξεση (hydrafacial) είναι η ιδανική περιποίηση είτε περιοδικά είτε πριν κάποιο event.

Τι είναι η Yδροδερµοαπόξεση;

Μέσω πολλαπλών δράσεων σε μία, η Yδροδερμοαπόξεση προσφέρει άμεση λάμψη, βαθειά ενυδάτωση, αναζωογόνηση αλλά και διόρθωση της υφής της επιδερμίδας με τη δύναμη του νερού και της τεχνολογίας, καθιστώντας τη θεραπεία το απόλυτο facial treatment.

Αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή & ξεκούραστη, εμφανώς απαλλαγμένη από μικροατέλειες, και κυρίως, με βαθειά ενυδάτωση διαρκείας.

Μπορεί να συνδυαστεί με Μεσοθεραπείες Προσώπου και Εγχύσεις Βοτουλινικής Τοξίνης για το πιο λαμπερό και άμεσο αποτέλεσμα, αλλά και δερματολογικά Peels!

Θεραπεία

Αφότου κλείσετε ραντεβού με την ιατρό, γίνεται δερματολογικός έλεγχος και συζήτηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατόπιν γίνεται λήψη ιατρικού ιστορικού και προχωράμε στην εφαρμογή.

Το πρώτο βήμα της Υδροδερμοαπόξεσης είναι ο βαθύς καθαρισμός για την ανανέωση του δέρματος και έπειτα η διάνοιξη των φραγμένων πόρων. Ακολουθεί η βαθιά ενυδάτωση και αναπλήρωση της επιδερμίδας για προστασία & λάμψη.

Βήµατα

Απολέπιση

Βαθύς καθαρισμός & απομάκρυνση νεκρών κυττάρων

Διάνοιξη

Των φραγμένων πόρων, ανώδυνα, μέσω εισρόφησης

Ενυδάτωση

Πλήρωση της επιδερμίδας με ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες

Μετά τη θεραπεία

Πραγματοποιείται εντατική ενυδάτωση μέσω μάσκας ή ορού αναλόγως τις ανάγκες του δέρματος.

Μετά τη θεραπεία θα πρέπει να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 24 ώρες και φυσικά να χρησιμοποιείτε αντηλιακό και ενυδατική κρέμα.

Αποφύγετε το μακιγιάζ για τις επόμενες 24 ώρες. Σε περίπτωση ερυθήματος ή αίσθησης τραβήγματος μην ανησυχήσετε, θα υποχωρήσουν σε λίγες ώρες μετά τη θεραπεία.

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες της ιατρού και να μη διστάζετε ποτέ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας ή να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει.

Συχνές Ερωτήσεις

Faq

Κάθε πότε μπορώ να κάνω τη θεραπεία;

Καθώς η Υδροδερμοαπόξεση είναι ανώδυνη και με μηδενική αποθεραπεία, δεν δημιουργεί προβλήματα η συχνή επανάληψη της. Παρ’ όλα αυτά, το πλάνο σας θα πρέπει να γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον δερματολόγο σας.

Γίνεται όλο το χρόνο;

Ναι! Λόγω της ηπιότητας της θεραπείας δεν αντενδείκνυται για κάποια εποχή του χρόνου.