Νήµατα
προσώπου

Με 

APTOS

1

Έγκυρη Εξέταση

2

Εξατομίκευση

3

Σωστή Στόχευση

4

Πολυετής Εμπειρία

Η ανόρθωση προσώπου με Νήματα APTOS παρέχει μια εναλλακτική λύση στις υπάρχουσες επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ουλές, λιγότεροι μώλωπες, γρηγορότερος χρόνος αποκατάστασης και πιο φυσική εμφάνιση.

Πριν από τα νήματα προσώπου ο μόνος διαθέσιμος τρόπος ανόρθωσης ήταν το παραδοσιακό facelift με όλους τους συνοδευτικούς κινδύνους, τραύματα, ταλαιπωρία, παρατεταμένη επούλωση, χρόνο αποκατάστασης και υψηλό κόστος.

Tι είναι τα νήµατα APTOS;

Η βασική ιδέα θεραπείας με νήματα είναι απλή. Το νήματα, τα οποία αποτελούνται από προλήνη υψηλής αντοχής προσδένονται στον ιστό του προσώπου καθώς ο ιατρός ανυψώνει τις κατάλληλες ανατομικές δομές χαλάρωσης για να αποκτήσει την επιθυμητή νεότερη εμφάνιση.

Η διαδικασία διαρκεί 30 λεπτά έως μια ώρα, δίνοντάς σας άμεσα αποτελέσματα σε σύγκριση με τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των νημάτων. Τα νήματα PDO (πολυδιοξανόνη – που είναι στο υλικό από χειρουργικά ράμματα) απορροφώνται πλήρως μετά από έξι μήνες, που προκαλεί το δέρμα να δημιουργεί κολλαγόνο γύρω από τα νήματα. Αυτό το νέο κολλαγόνο στη συνέχεια διαρκεί άλλους έξι μήνες, με αποτέλεσμα η συνολική διάρκεια της θεραπείας με PDO να διαρκεί κατά μέσο όρο ένα χρόνο.

Τα νήματα APTOS είναι κατασκευασμένα από PCL (πολυκαπρολακτόνη) ή προλήνη (παράγωγο πολυπροπυλενίου) και απορροφάται σε διάστημα 18 – 24 μηνών, έτσι συνολικά η διάρκεια του αποτελέσματος μεγαλώνει στα 2 με 3 χρόνια.

Η διαδικασία ενδείκνυται για διόρθωση περιγράμματος προσώπου και λαιμού, χαλαρωμένο δέρμα προσώπου και λαιμού & διπλοσάγονο (προγούλι). Συνήθως πραγματοποιείται τόσο σε άνδρες όσο και γυναίκες από την ηλικία των 30 ετών.

Θεραπεία

Αφότου κλείσετε ραντεβού με την ιατρό, γίνεται δερματολογικός έλεγχος και συζήτηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατόπιν γίνεται λήψη ιατρικού ιστορικού και προχωράμε στην εφαρμογή.

Σηµεία Εφαρµογής

Περίγραμμα & Λαιμός

Διόρθωση οβάλ προσώπου & ανόρθωση

Διπλοσάγονο (Προγούλι)

Ανόρθωση της περιοχής

Φρύδια

Ανόρθωση (Brow Lift)

Πριν + Μετά τη θεραπεία

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες της ιατρού και να μη διστάζετε ποτέ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας ή να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει.

Πριν

Δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία για τη θεραπεία.

Εφαρμογή

Μόλις εισαχθεί κάτω από το δέρμα, το νήμα APTOS θα σχηματίσει μια μόνιμη δομή στήριξης για τον ιστό του προσώπου, διορθώνοντας και ανυψώνοντας τη περιοχή εφαρμογής.

H διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και σύντομη (30 λεπτά με 1 ώρα) και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.

Μετά

Τα αποτελέσματα της θεραπείας θα είναι εμφανή τις επόμενες ημέρες και συνεχίζουν να βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου καθώς το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος σχηματίζεται γύρω από τα νήματα.

Τυχόν οίδημα που μπορεί να εμφανιστεί στη περιοχή είναι παροδικό και το δέρμα σας επανέρχεται στο φυσιολογικό σε λίγες ημέρες.

Συχνές Ερωτήσεις

Faq

Πόσα νήματα θα χρειαστώ;

Δυστυχώς ο αριθμός των νημάτων καθορίζεται αποκλειστικά από την περιοχή που εμφανίζεται η χαλάρωση, τη βαρύτητα του προβλήματος και την ποιότητα του δέρματος. Μόνο κατόπιν φυσικής εξέτασης μπορεί να σας δοθεί ακριβής αριθμός νημάτων.

Ποια είναι η διαφορά με το κλασικό Face Lift;

Η θεραπεία APTOS προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, σε πολύ σύντομο χρόνο, με πολύ μικρότερο κόστος και καμμία αποθεραπεία. Ωστόσο τα αποτελέσματα διαρκούν 2 με 3 χρόνια και υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου που μπορούν να αλλάξουν μόνο με χειρουργική επέμβαση.